seuraa
Olen miellyttävä 31 vuotias, tummatukkainen, ruskeasilmäinen, 168cm, 60kg, 75c kupit omaava nainen. Tykkän pukeudua seksikkäästi ja käyttää korkokenkiä. Haluaisin viettää yksinäisiä hetkiä sinun kanssasi, nauttien salaisistä leikeistä.

Olen kohtelias, huomioonottava sekä aistikas, tykkään hyväilystä ja haluan hellyyttä jkaa myös sulle ja kehrätä kanssasi.

Etsin yli 23 vuotiasta herrasmiestä. Toivon että olet naista arvostava, kohtelias, miellyttävä, mieleltään avoin ja sielultaan auringoinen. Jos sinussa on tuhmeliinin vika ja huumorintajua niin varmasti ajattelumme kohtaavat. Ota rohkeasti yhteyttä ja pidetään hauskaa, lämmintä haliseuraa ja pusuja odotellessaan.

Seksitreffit Tervetuloa sivustollemme

Vastaus mainos “Etsin seuraa

  1. Moikka olen 29 v mies Jyväskylästä. Olen luotettava ja etsin seuraa ei mitään ihmeellisiä ja hurjia baari iltoja vaan yhdessä oloa hellyyttä läheisyyttä koti iltoja olen rauhallinen ehkä hiukan ujo mutta kunhan vähän tutustuu nii olen melko avoin 😉 toivottavasti sinä olet se ketä etsin 🙂 [email protected] olisi kiva kuulla sinusta 😉

Kirjoita minulle viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *