Haastattelut Amandan kanssa joka tykkää kahvista sekä seksistä yhtä paljon. Aina kostea pimppa ja halukas tapaamaan uusia tuttavuksia koko Suomen maasta. Amanda on ollut mukana yhdessä kotimaisessa pornoleffassa . Ja työskentelee joskus sillon tällön Helsinkin isoimassa stripclubissa. Amanda on opiskelia, ja striptease on hauskaa sekä antaa Hyvät rahat lyhyessä ajassa. Amandalle on tarjottu tuhansia euroja seksistä. mutta siitä hän kieltäytyy. Seksi on ihanaa. Tykkään tosiaankin naida, mutta en maksua vasten. En todellakaan.

Miten suhun saa yhteyttä jos haluaa tutusta paremmin?
Noo.. ota vaikka yhteyttä jättämällä viesti tähä alle, ja muista kirjoittaa sähköposti osoite , muuten hiukan vaikeaa. Useiten istun myös illat tällä sivulla : Ota yhteyttä . En oikee viitsi julkaista sähköpostiani näin avoimesti.

Oletko sinkku? vai suhteessa? 
Olen sinkku, ja en oikeastaan kaipaa suhdetta. Tietenkin kaipaan miesseuraa sillon tällön, mutta kyllä sitä aika helposti löytää kun vai haluaa.

Tapaatko tuntemattomia miehiä netistä?
Kyllä! se on tosi hauskaa! mutta tietysti haluan tutustua hiukan vaikka puhelimen kautta eka!

Annatko yleensä eka deitillä? 
Kyllä…  joskus..ehkä ! hihih

Karvat jalkojen välissä tällä hetkellä?
Nop…

Mitä haet? 
Miehiä! iällä ei ole väliä! mutta huumoria sekä kova kulli pitää löytyä!

Seksitreffit Tervetuloa sivustollemme

2 svar “Amandan – haastattelu

  1. Moro! 26-vuotias muusikonrenttu täällä kirjoittelee! Tykkään paukuttaa rumpuja sekä pakaroita kapuloillani. Treenaan rytmejä sekä kroppaani säännöllisesti ja kykenen pitkäkestoisiin ja helliin mutta tyydyttäviin suorituksiin. Toivon ,että voisimme kenties vielä löytää yhdessä yhteisen hetkellisen rytmin.

    Parhain terveisin,

    -A

Kirjoita minulle viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *